Termeni si Conditii

 1. Scop
  Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in frazele si articolele de mai jos.
 2. Legislatie si drept aplicabil
  Legislatia in conformitate cu care a fost redactat acest Acord si careia se raporteaza este legislatia romana in domeniu in vigoare. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai jos si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.
 3. Drept de proprietate si Drepturi de autor (Copyright)
  Acest magazin este proprietatea LibrarieOnline.net. Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, poze, clipurile audio sau video si alte date) este proprietatea sa si este aparat de legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a LibrarieOnline.net.
 4. Politica de utilizare a site-ului web
  * Responsabilitatea utilizatorului Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a Internetului. LibrarieOnline.net nu garanteaza functionarea neintrerupta sau fara erori. LibrarieOnline.net nu va fi pasibila pentru orice prejudicii incidentale, aparute din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului, sau orice informatie, sau tranzactie oferita prin intermediul acestuia.
 5. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
  In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
 6. Produsele achizitionate la distanta:
  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000, completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. LibrarieOnline.net va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi etc. Incheierea contractului are loc in momentul confirmarii scrise la adresa furnizata la inscriere si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Produsele software/audio/video nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului. LibrarieOnline.net nu poate fi facut raspunzatoare pentru produsele software comandate si desigilate.
 7. Date personale
  LibrarieOnline.net nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre LibrarieOnline.net si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, intocmirea de analize statistice, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu normele legale in vigoare.
 8. Modificarea acordului
  Ne rezervam dreptul de a modifica oricare din termenii si conditiile incluse in acest acord. Orice schimbari sau modificari vor intra in vigoare dupa ce ele vor fi afisate pe acest site. Continuarea utilizarii serviciului de catre Dvs. dupa modificarea acestor termeni si conditii constituie un acord tacit si va fi perceput ca atare.
 9. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoric comenzi neridicate sau refuzate.
 10. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor acestui site sunteti de acord cu Politicile noastre de confidentialitate, colectare de date cu caracter personal si de cookie-uri.